Categorii

Producători

GENERATOARE CURENT

Exista 13 produse.
GENERATOARE CURENT

Generatoare de curent

Subcategorii

 • Generatoare Digitale

  Generatoarele digitale sunt uşor de manipulat şi recomandate pentru alimentarea consumatorilor sensibili la fluctuaţii de tensiune sau frecvenţă cum ar fi echipamentele de măsură mobile, computere, sisteme audio-video etc. Componenta cheie a generatoarelor digitale este inverter-ul, care "purifică" forma de undă a curentului produs de alternator, îl transformă în curent continuu şi reduce distorsiunile la cea mai joasă limita, după care îl transformă în curent alternativ fară distorsiuni. Generatoarele digitale sunt portabile, silenţioase, confortabile şi uşor de folosit. Alternatorul este antrenat direct de motor şi nu mai foloseşte volantul; de aceea, în comparaţie cu generatoarele tradiţionale, generatoarele digitale sunt mai mici şi mai uşoare cu pana la 50%

 • Generatoare Uz General

  Generatoarele de uz general oferă un bun raport calitate/preţ pentru folosire intensivă pe şantier sau în alte aplicaţii profesionale. Utilizează cea mai recentă tehnologie AVR (Automatic Voltage Regulator), care reglează tensiunea de ieşire şi opreşte alternatorul dacă apare o supraîncărcare (în acest caz, motorul continuă să funcţioneze). Majoritatea generatoarelor sunt dotate standard cu starter electric pentru pornire uşoară (cu excepţia generatoarelor de puteri mici unde starterul electric este opţional)

 • Generatoare Insonorizate Automatizate

  Generatoarele insonorizate cu automatizare sunt generatoare de putere medie-mare (12...100 kVA), folosesc carcase speciale pentru atenuarea zgomotului şi se pretează pentru utilizare de grupuri electrogene de rezervă pe şantiere sau în zone rezidenţiale. Priza de aer şi ţeava de eşapament sunt izolate şi separate, ceea ce duce la o circulare mai uşoară a aerului şi scăderea turbulenţelor. În plus, noua carcasa a generatorului foloseşte materiale fonoabsorbante de bună calitate. Opţional, generatoarele insonorizate pot fi echipate cu sistem de pornire automatizată (ATS), care împreună cu avantajul zgomotului redus de operare le recomandă pentru utilizarea ca generatoare de rezervă în zone rezidenţiale (vile, case de vacanţă, pensiuni turistice) sau pentru alte aplicaţii unde este nevoie de pornire/oprire nesupravegheată iar zgomotul trebuie păstrat în limite reduse. Panoul de automatizare (ATS) compară permanent valoarea tensiunii de la sursa de tensiune primară iar în cazul detectării unor abateri de la parametrii normali (tensiune, frecvenţă), porneşte motorul şi decuplează sursa primară de pe ieşire. În cazul revenirii la parametri normali, tensiunea primară este reconectată iar motorul generatorului este oprit. ATS este prescurtarea de la Automated Transfer Switch (Comutare Automată), funcţionalitate întalnită şi sub numele AAR (Automat de Aclanşare a Rezervei) sau mai simplu panou de automatizare.

 • Generatoare Sudura

  Generatoarele pentru sudare asigură simultan cele două funcţii (sudură şi generare de curent), aducând consumatorului în primul rând avantaje de ordin economic. Generarea de curent şi funcţia de sudură pot fi folosite simultan - procesul de sudură nu are nici un impact asupra formei de undă sau a tensiunii de ieşire a alternatorului. Generatorul pentru sudură poate obţine o formă perfectă a curentului de ieşire folosind tehnologia IGBT PWM, iar noul tip de modul AVR menţine distorsiunile tensiunii de ieşire în limite foarte reduse. Generatoarele beneneficiază de un control automat al relanti-ului, care în momentul în care nu există încărcare reduce viteza motorului şi implicit nivelul zgomotului şi al noxelor emise. Designul compact şi greutatea redusă împreună cu sistemul standard de role permit o manevrabilitate şi stocare uşoară a generatorului dual. Arcul de sudură este continuu şi asigură o sudură de calitate pentru o gamă largă de aplicaţii, iar regulatorul de curent permite trepte de folosire de electrozi până la 5 mm grosime.

 • Tunuri de lumina

  Turnuri de lumină de diverse puteri, necesare activităților nocturne pe șantier sau în spații unde este nevoie de flux mare de lumină de la o sursă independentă. Generatoarele nu sunt incluse, le puteti alege din celelalte meniuri conform necesarului de putere recomandat.


Nota pentru toate produsele din categorie:
3.94/ 5 (22 voturi)